Test av mattvättar

Test av mattvättar

Det finns inte så många tester på mattvättar som är genomförda i Sverige men desto fler engelska eller amerikanska tester av mattvättningsutrustning. Flera bra maskiner finns inte tillängliga i Sverige men vissa av de bästa mattvättarna finns men säljs under att annat namn i Sverige.

Dessutom är rengöringsmedlet eller mattpulvret minst lika avgörande för det slutliga resultatet som modell och märke på mattvätten.

RankMattvättsutrustning som bilivt Bäst-i-TestPris

1

Bissell BigGreen: Få professionell mattrengöring när du vill med BISSELL Big Green. De stora behållarna för rent och smutsigt vatten gör att du får den bästa djuprengöringen med färre rundor till handfatet. Ta bort djupt ingrodd smuts från mattan med roterande DirtLifter PowerBrushes.
Betyg: 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 (10/10)
Arbetsbredd: 260 mm
Typ av mattvätt: Textilvårdsmaskin
8 032

2

IPC CT15B: IPC CT15B är en professionell golvrengöringsmaskin som är enkel att använda och lätt att manövrera. Den har en extremt låg kostnad per kvadratmeter och kräver lite underhåll.
Betyg: 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 (10/10)
Arbetsbredd: 350 mm
Typ av mattvätt: Skurmaskin
30 625

3

Nilfisk SW900: SW900 är utrustad med praktiska fördelar som sparar tid, förbättrar rengöringskvaliteten och ökar produktiviteten. När du arbetar med SW900 kan du stanna kvar på förarplatsen och ha full kontroll över maskinen under hela rengöringen. Du har full överblick över alla inställningar, som enkelt kan nås på både från kontrollpanelen och det ergonomiska handtaget.
Betyg: 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 (10/10)
Arbetsbredd: 1050 mm
Typ av mattvätt: Sopmaskin
77 487

4

Kärcher Puzzi 10/1: Puzzi 10/1 med möbelmunstycket och golvmunstycke är särskilt lämpad för hygienisk och effektiv rengöring av små till medelstora ytor. För grundlig rengöring ända in i fibrerna för heltäckningsmattor, möbler och klädseln i alla typer av fordon.
Betyg: 👍👍👍👍👍👍👍👍 (8/10)
Arbetsbredd: 120 mm
Typ av mattvätt: Textilvårdsmaskin
6 995

5

Bissell ProHeat 2X Revolution: BISSELL ProHeat 2X Revolution mattrengörare är en kraftfull, lätt och lättmanövrerad mattrengörare som uppnår professionella resultat utan att behöva hyra en rengörare.
Betyg: 👍👍👍👍👍👍👍👍 (8/10)
Arbetsbredd: 280 mm
Typ av mattvätt: Textilvårdsmaskin
3 599

Mattvättpluver

Det finns speciellt pulver avsett för mattvätt som är väldigt bra att ha hemma när det är dags att tvätta en matta.

Best Carpet Cleaner 2019

Best Carpet Cleaning Shampoo

Best Carpet Cleaners in 2020

Best Carpet Cleaning Machines 2018



Hitta en bra mattvätt hos

Tips på bra mattvättar

Här hittar du några av de bästa och mest prisvärda mattvättarna som finns i landet.

Tips på dessa tillverkares bästa mattvättar


Allt intressant om mattvättar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om mattvättar men också en del kul och lustiga saker om att tvätta mattor.











Meny - Mattvätt
Till förstasidan på www.mattvatt.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Olika mattor Olika fläckar Företag Nyheter